Werkwijze

Meditate. Live purely. Be quiet. Do your work with mastery. Like the moon come out from behind the clouds. Shine!

Gautama Boeddha

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt en kennis wilt maken met mij en mijn manier van werken kun je me bellen of mailen om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.  

Wanneer individuele coaching in je situatie passend is en we beslissen samen te gaan werken, maak ik een traject voor je op maat. We beginnen met een uitgebreide intake. Daarna werken we doelgericht in vijf sessies door middel van psychologische reflectie, meditatie, visualisatie en beweging. Met zachtheid en helderheid begeleid ik je in je proces van (weer) thuis komen in jezelf, vaardigheden ontwikkelen om geïnspireerd te zijn en te doen wat je ten diepste wilt.
Aan het eind van deze eerste fase evalueren we of onze samenwerking vruchtbaar is gebleken en kijken we of het wenselijk en zinvol is de begeleiding voort te zetten. Zo nodig stellen we de doelstelling bij en maken we afspraken voor een vervolg.

De teamcoaching en trainingen zijn in groepsverband (zie aanbod op deze site). Neem voor trainingen op maat en op locatie bij organisaties vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. 

 

 

 

 

 

Dr. Martha Luna, LunaTopConsult, Joos van Clevelaan 10, 3723 PG Bilthoven, T: 06 83 125 250, info@lunatopconsult.nl